side-area-logo

Opsætning af bog

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
Share
Beskrivelse
Forlaget skriver: Kogekunst og lokal bæredygtighed i På tur i Lolland & Falsters spisekammer.

En kogebog af Nethe Plenge og Ingrid Riis. Forord af Katrine Klinken. Fotos, fortællinger og opskrifter fra ture efter mad på Lolland Falster - året rundt.

Velsmag og samvær danner rammen om bogen, der viser, at kvalitet og gode råvarer er for alle. Madskribenten Nethe Plenge og fotografen Ingrid Riis tager læseren med på en rejse efter den daglige mad året rundt. Og lidt til en fest i ny og næ. Som rejseledsagere besøger vi lokale bæredygtige og passionerede producenter, avlere og entusiaster ud i alt fra de raffinerede lollandske vine til den kraftfulde kål fra Tokkerupgård.

LF Skilte har lavet opsætning og stået for tryk.
Info